11 Kasım 2010 Perşembe

Vazgeçtim.

Şu an çok ciddiyim. Bunu ne kadar yansıtabilirim bilmiyorum ama hiç bu kadar ciddi olmamıştım. Hayata bakış açımı değiştiriyorum!
    Hayal kuranı yakarım! Ya da umurum da değil kurun kurabildiğinizi , düşünün , zorlayın sınırları bakalım nereye kadar gidebilecek.Gitse de geri gelebilecek mi ?Eğer gelirse lütfen beni de inandırın hayallere…
    Her şey tesadüfi olarak aynı kapıya çıkıyor son zamanlarda.İnandığım gerçeklerin aslında var olmadığını öğreniyorum…Her konuşma yanıldığımı gösteriyor. Ki ben yanılmaktan nefret ederim.Bu yüzden artık vazgeçiyorum.Gerçekten vazgeçiyorum.Artık zorla sırıtmak istemiyorum ya da üzülmemek için her konuyu dalgaya almak istemiyorum! Artık gülmekte istemiyorum ağlamakta… Mümkün olduğunca duygusuz olmak istiyorum.  Bir asker kadar soğuk gerektiğinde acımasız.Tek başıma sefere çıkmak istiyorum kocaman bir gemide… Tanımadığım insanlar , bilmediğim hayatlar  arasında kaybolmak istiyorum. Vazgeçtiğim halimle bile ne çok şey istiyorum! O halde ben istemekten de vazgeçiyorum!

1 yorum: