2 Kasım 2011 Çarşamba

Aklımdan dökülenler.

     Ne yazacağım hakkında hiçbir fikrim yok sadece canım başka bir şey yapmak istemiyor.Ders çalışmaktan kaçmak için de yapıyor olabilirim bunu.Her hangi bir sorunum var mı yok mu onu da bilmiyorum.Ne çok güzel,harika her şey diyebilirim ne de her şey berbat.Ama eksik olan bir şey var gibi?Öyle işte.
      Saçımı kısa kestirmek istiyorum ama pişman olurum diye yapamıyorum aslında annem pişman olacaksıııın diye korkuttuğu için kestiremiyorum.Ama ya kestireceğim ya keseceğim!
      Drama kursunu da bırakıyorum.Cuma günleri tee Gazipaşa'ya gitmek çok yoruyor,otobüsle dönmek de ayrı dert zaten.O kadar kirliler ki elimde olsa yürüyerek gideceğim eve,midem bulanıyor artık otobüslerden.Cuma günlerini hiçbir şey yapmadan kendime ayırmam iyi olacak gibi.Ama bi uğraşım olsun istiyorum.Bu gün cam boyamaya kalkıştım ama cam boyası bulamadım yarın bi yerlerden bulacağım ya da cuma günü.Önce meyve suyu şişesini boyamakla başlamayı düşünüyorum.Eğer güzel olursa salondaki büyük dikdörtgen vazoya göz diktim onu boyayacağım ama eğer kötü olursa kıracağım o şişeyi.Çünkü başarısız olduğumu görmek beni çok sinir ediyor.
      Eminim cumartesi günü gittiğimde Obengül abla ilaçların dozunu ve seansların sıklığını arttıracak.Öyle hissediyorum.Ama önümde daha 3 gün var her an farklılaşabilirim ,bilmiyorum.
       Çok dengesiz belki de gereksiz bi yazı oldu biliyorum.Ama şu an için yalnızca bunlar döküldü aklımdan...
       

7 yorum:

  1. Al makası eline geç aynanın karşısına korkmadığı göster herkese

    YanıtlaSil
  2. voov! cesaretlendirdi bu beni ,ihtiyacım da vardı zaten teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. korkacağını düşünmüyom zaten ben senin

    YanıtlaSil
  4. Saç kestirmekten korkmak = Değişimden korkmak diye bir denklem yazabilir miyiz acaba? :D Bence kestir. En azından çirkin olursa uğraşacak ve bize anlatacak yeni şeyler bulursun. Caanım vazoyu da ölümden kurtarırsın gibime geliyor. Denemekte fayda var bence :)

    YanıtlaSil
  5. scissorhands,aslında biraz korkak olduğum söylenir:P fakaaat saç kestirmekten ekinin deyimiyle değişmekten korkmam bence:D

    Ekin,o denklem her yönden doğru sonuçlanır ben sana diyeyim:P Peki kestireyim gitsin.Bardağa dolu tarafından bakmak diye buna derim işte ben!:D vazolar hala tehlike de ama haberin olsun.sanki saçımı kestirince her şey değişecek gibi hissettim ya da hissettirdiniz! heyecanlandııım!

    YanıtlaSil
  6. Evet artık makası eline almanın zamanı geldi , keserken fotoğraf çekip bizle paylaşırmısın

    YanıtlaSil