16 Şubat 2012 Perşembe

okka ve divit

   Virginia'lı bloguma merhaba deyin! Biricik cessie'm önerdi bende sorgulamadan uyguladım ve çok hoşuma gitti.Her neyse.Bir sürü şey oldu.Teker teker anlatmam lazım diye düşündüm artık.Pek girmiyorum internete o yüzden de yazamıyorum.Aslında internetten ne kadar uzak o kadar iyi ama işte el mahkum.Okulun ilk haftası okula gitmedim projeye katıldım okulla ilgili değildi tamamen Burcu ablanın insiyatifiyle ve Merve'yle alakalıydı.Güzel projedeydi.İngilizce konuştuk pratik yaptık oyun oynadık bir sürü akşam dışarı çıktık eğlendik.Aslında bu tür projelerden pek hoşlanmazdım 9.sınıfta katıldığım çok sıkıcıydı ama bunu çok sevdim hatta bir daha olacak ona da giderim! Çok kalabalık değildi.Eğlenceliydi.Yeni insanlar tanımak güzeldi.Natalie ile ilgilenmek biraz yorucu da olsa güzeldi.Bu arada Natalie Mervelerde kalıyordu ben de genel olarak Mervelerdeydim bir çevirmen edasıyla... Uzun uzun her günü anlatmama gerek yok bence. Olsa bile anlatamam şimdi.
     Okulun 2. haftası yani şu an okula gidiyorum. Okulu projedeyken çok özlemiştim ama şimdi vazgeçtim bir sürü ders boş geçiyor(bazı hocalarımızın yakınları vefat etti,bazıları da onları ziyarete gitti bazılarının neden gelmediğini bilmiyorum)Sadece İngilizce dolu geçiyor onda da uykum geliyor hastayım şu sıralarda onun etkisindendir diye pek umursamadım.Yani madem gidiyoruz okula bari ders işleyelim bi işe yarasın yoksa o kadar zaman boş geçince içim açıyor.Kitap okuyorum çoğu zaman ama olsun.
     Suç ve Ceza'ya başladım bu arada. Tatilde de bir sürü kitap okudum sanıyordum meğersem o kadar da çok değilmiş.Kitaplar çok güzeldi belki ondan bana öyle geldi. Kitaplardan da sonraki yazımda bahsetmeyi düşünüyorum ve sonraki yazım bu kadar geç olmayacak. Düzenli bir şekilde yazmak istiyorum ama bakalım becerebilir miyim.Cessie kendine kitaplarını anlatabileceği bir blog açmış çok mantıklı bence çok hoşuma gitti bende kitaplarım için ayrı defter tutuyorum.Cessie çağın gereklerini yerine getiriyor da ben niye yerine getiremiyorum utanmasam okka ve divit kullanacağım. Biraz daha zorlarsam kullanabilirim aslında çünkü zaten genel olarak pilot kalemle yazıyorum büyük bir ciddiyetle kurşun kalem ya da renkli kalem kullanmıyorum her şeyde gayet ciddiyetsiz biriyken bu konudaki ciddiyetim biraz absürt aslında.Şimdi gitmeli ve yemek yemeliyim bir sonraki yazımda saçmalamamak ümidiyle.

2 yorum: