29 Ocak 2012 Pazar

çok fazla saçma

    Birden fazla düşündüm sanırım ama bulamadım.Gidip geliyorum bir şey yazmadan ama başlayayım artık devamı gelir diye ümit ediyorum.AC/DC dinlerken de pek bi hareketli oluyor böyle ritme uymaya çalışıyorum sanırım,buklelerim benden bağımsız hareket ediyorlar şu an! Çok enerjisiz başlamıştım aslında güne ama şu an iyi oluyor gibiyim! Bir hafta sonra okulların açılacağını unutursam çok daha iyi olacağım sanırım.Bundan iki üç hafta önce çok saçma şeyler oldu ama cidden bu kadar saçmasını görmemiştim.Şu an da buna benzer durumlar devam ediyor ama bünyem alıştı galiba hissetmiyorum.Çok kapalı anlattım olayı sanırım.Arkadaş ilişkilerim işte sorun gene.Her zaman olduğu gibi.Ya ben rahat durmuyorum ya da onlar.Sorun yaşamadığım bi arkadaşım yok! Konuşmuyor gibiyiz şimdi.2 haftadır görmedim.Normalde tatildeyken hep görüşürdük ne bileyim yürüyüş falan yapardık.Konuşurduk yapardık işte bi şeyler.Şimdi internetten bile konuşmuyoruz.Takmıyorum,üzülmüyorum diyorum ama aslında öyle bi üzülüyorum ki!Diğerlerine yalan söylediğim için üzgünüm,yok üzülüyorum hem de çok üzülüyorum,kafam da hep onda desem bir ton şey söyleyecekler ve biliyorum kızacaklar.Haklılar belki ama işte...Özledim.Sonra ne bileyim Nur'da İzmir'de mektuplaşacağız diye söz verdik birbirimize mektup atmış onu bekliyorum uzun zamandır.Anlaşabildiğim kız arkadaş sayısı sınırlı olunca böyle boğazlarına yapışasım geliyor gitmeeeee diye! Nur'la ilkokulda aynı okuldaydık.O zaman da birbirimizi çok severdik ama pek konuşmazdık. İzmir'den ziyaretimize geldi Evrimler de buluştuk bayağı bir de eğlendik.Üç kız güzel oldu.İçini döken dökene ama öyle melankolik bir ortam olmadı aksine kahkahalarla çınladı her yer.Ne bileyim ya anlatamıyorum anlatınca yavan bir şeymiş gibi görünmesinden korkuyorum.
     Özlediğim arkadaş sayısı 2'den 3 yükseldi.Ben gitmeyeyim de kimler gitsin buralardan! 2 sene sonra buluşuruz belki ortak bi şehirde!

8 yorum:

  1. Yazını okuyunca biraz kendi arkadaşlarımı düşündüm. Galiba onları yeterince sevmiyorum. Yani seviyorum ama ne bileyim, garip işte. Çok çok yakın bir arkadaşım olsun isterdim, sanki ailemden biriymiş gibi. Ama bazen olmuyor işte.
    J.J

    YanıtlaSil
  2. çoğu zaman olmuyor ne yazık ki.Halbuki çok değer veririm böyle şeylere.Çok değer verdiklerim uzaktadırlar çoğu zaman,yakınlarsa bile sorun çıkar işte böyle ne yapmalı J.J bilemedim kaçıp başka bi gezegen mi inşa etmeli? :)

    YanıtlaSil
  3. Yeni bir gezegen fikri mantıklı görünüyor.çünkü ben her an dünyayı içindekilerle birlikte tekrardan bir toz bulutu haline döndürebilirim. Bu potansiyel var bende. Onun için yeni bir gezegen şart. Hatta gezegen olmasına bile gerek yok, gök taşı falan da kabulümdür.

    Aslında bu kadar nefret dolu değilimdir, böyle dediğime bakma. Ama insanı deli ediyorlar işte.

    YanıtlaSil
  4. Şu an öyle bi sinirliyim ki toz bulutu haline getirebilirim dünyayı şuracıkta! Nefret dolu olmadığına canı gönülden inanıyorum ben de değilimdir:) Ama cidden şu fikri acilen harekete geçirirsek iyi olur yoksa ben akıl hastanesine ya da kodese kapatılacağım :)

    YanıtlaSil
  5. Yeni bir gezegen inşa etmek çok vaktimizi alabilir. Ama şöyle bir fikrim var. Şimdi gezegen kelimesinin kökü gezmek falan ya, bizde uzun bir gezintiye çıksak mesela. Tasımızı tarağımızı toplayıp, bir daha dönmemek üzere gitsek bu diyarlardan. Dünya zaten yeterince büyük gibi. Eminim hiç kimsenin bilmediği bir kaç ada falan da vardır. Bi şansımızı deneriz :)

    YanıtlaSil
  6. Doğru o kadar vaktimiz yok.(yapım ekleriyle de kanıtladığın için teşekkür ediyorum :P) peki ben sırt çantamı hazırlayaıp geliyorum kutuplardan başlayalım orası sakin sıkılırsak ada bulur orada yaşarız evet evet gayet hoş sevdim bunu:) Bence de bize yetecek kadar büyük dünya :)

    YanıtlaSil
  7. Kutuplar çok soğuktur ama ya :D Gerçi bizim buranın da kutuplardan pek bir farkı yok, neredeyse 30 cm kar var -.- bence baharın olduğu bir yerlere gidelim. Ekvator falan orda bir yerlere, olmaz mı :D Gerçi ben biraz geç cevap verdim, sen en son sırt çantanı hazırlıyordun şimdi kutuplara varmış olmalısıın! :D

    YanıtlaSil
  8. ahaha! ne yazık ki engellerle karşılaştım ama sırt çantam hazırda bekliyor ekvator da olur yağmur ormanları falan hoştur yani! hem baharlı bir yere gidelim yeşillik olur bol bol :P

    YanıtlaSil